ANUNȚURI ȘI EVENIMENTE

De ce sa fii student la Invăţământ la Distanţă?

Învăţământul la distanţă (ID) în cadrul Facultăţii de Studii Europene reprezintă cea mai bună alternativă pentru tine din următoarele motive:

  • ID este o formă modernă şi flexibilă a învăţământului universitar, fiind la fel de competitivă şi eficientă ca şi forma de învăţământ cu frecvenţă.
  • ID vă permite să realizaţi două obiective importante concomitent: să vă păstraţi locul de muncă (atât de preţios astăzi) şi să fiţi licenţiat în Relaţii Internaţionale Studii Europene.
  • Principalul avantaj al învăţământului la distanţă este reprezentat de Interactivitate, Flexibilitate, , Libertate şi Învăţare modernă.
  • Cursurile la ID sunt predate de profesori români şi străini cu experienţă academică şi ştiinţifică recunoscută internaţional.

Studenţii la ID au oricând posibilitatea, prin intermediul platformei eLearning, de a se consulta cu profesorii, de a accesa suporturile de curs şi materialele interactive, de a comunica împreună cu cadrele didactice pentru a afla răspunsuri şi a dezbate o temă de curs, urmând evident procedura planificării acestor întâlnirii virtuale.

  • Nu există nici o diferenţă între diploma de absolvire a facultăţii noastre pentru specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene la forma de învăţământ cu frecvenţă sau ID. Ambele programe beneficiază de aceeaşi recunoaştere naţională şi internaţională.
OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

Companii
multinaționale

Instituții centrale

prefecturi, primării, consilii locale și județene;

Instituții ale UE

 Comisia Europeană, Parlamentul European, Consiliul, Comitetul Regiunilor, Serviciul European de Acțiune Externă, Oficiul European Antifraudă, ONU; UNESCO; OSCE; Consiliul Europei;

Invățământ și cercetare

Firme de consultanță

în domeniul managementului programelor europene și al resurselor umane

Agenții de dezvoltare regională

ÎNVĂȚĂMÂNT

Structură an
universitar

Vezi structura anului universitar!

Platforma Elearning ID

Platformă de învățare online Elearning este un set integrat de servicii online interactive care oferă formatorilor, cursanților și altor persoane implicate în educație, informații, instrumente și resurse pentru a sprijini și îmbunătăți livrarea și gestionarea educației .

Pe platforma Elearning au loc cursurile online.

Relații internaționale și studii europene ID
În cifre

0
Studenti in curs
0
Cadre didactice
0
De 20 Ani

ADMITERE 2024

Accesează platforma de admitere din Iulie 2024